oeokaileylidq

Overview

  • Founded Date July 25, 1981
  • Sectors IT
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 18

Company Description

Akkor mi az esélye, hogy fejeket kapjon a következő két fordulón? Így van egy 50% -os esélye, hogy kap egy fej vagy farok, ha megfordítja az egyik érmét. Tegyük fel, hogy fejet kapsz. Tehát megfordítottad a fejeket az első flip-en, és a második flip-en kaptál fejeket. Azáltal, hogy élesíti az elme olvasási képességeit, egyszerű játékosról pszichológiai stratégává válik, és tudatos mosollyal táncol a póker csúcsán és lejtőin.

A pókerkészségek nagy szőnyegében, az esélyek kiszámításától a blöffök szervezéséig, az elme olvasásának művészete a középpontba kerül. Ez az a kulcs, amely kinyitja az ajtót az ellenfelek megértéséhez egy mélyebb szinten, mint amit a kártyák egyedül felfedhetnek. The Jewel in the Poker Crown. Míg e készség elsajátítása éles megfigyelést, empátiát és intuíciót igényel, a jutalmak mérhetetlenek.

Tehát, ahogy ülsz a pókerasztalnál, ne feledje, hogy az igazi varázslat nem a kártyák fedélzetén rejlik, hanem abban rejlik, hogy képes-e megfejteni a körülötted lévő elme kimondatlan nyelvét. Call and fold: Hagyja, hogy a zsetonok döntsenek. Ha ezt a stratégiát használja, hagyja, hogy a zsetonok eldöntsék a kéz kimenetelét. Az utolsó aktív stratégia, amelyet a pókerben használhat, a “hívás és hajtás”. The Domino Effect: Mind Reading Beyond Poker.

Az elme olvasásának képessége messze túlmutat a pókerasztal határain. A nem verbális jelek értelmezésének képessége, az érzelmek mérése és a reakciók előrejelzése felbecsülhetetlen a mindennapi interakciókban. Függetlenül attól, hogy egy megállapodást tárgyal, egy konfliktuson halad, vagy csak alkalmi beszélgetést folytat, az elmeolvasás elvei növelik a hatékony kapcsolatfelvétel és kommunikáció képességét. Ez egy átruházható készség, amely az élet különböző területein alkalmazható.

Hosszú távon mindig jó ötlet, hogy kezdődik 10 nagy blind. Most több mint 500 dollárt nézel az asztalra! Ezután kis esélye van a veszteségre (nagy jutalommal, ha jól játszik), és kis esélye van a győzelemre, ami 20 big blindt ér. Van egy pár oka ennek. Az ellenfelek valószínűleg 100% -ban hívják az időt. Még akkor is, ha egy párt tartasz, az ellenfelednek jobb lapjai lehetnek, ezért jobb, ha olyan kezekkel hajtasz össze, mint a Tjs vagy kevesebb.

Minél több kezet játszik, annál több mintát lát, és annál pontosabban tudja megjósolni az ellenfelek szándékait. Először úgy kell összecsuknia a kezét, mint 99, 44 vagy 23. Csakúgy, mint egy varázsló finomítja a kézművességet a fémhammerezéssel és alakításával, a pókerjátékosok finomítják az elmeolvasási készségeiket a tapasztalatok révén. Tapasztalat: Az elme olvasásának formája. Ez nem csak a logikáról szól, hanem a póker univerzum frekvenciájának beállításáról és áramlásairól finess.

Idővel, akkor pokerszabalyzat.com fejleszteni egy intuitív érzék a játék szinte hatodik érzék képességét, hogy megjósolja, mi a lépés jön a következő.